Luomukset

LUOMUKSET t:mi  on syntynyt harrastusteni ja kiinnostuksen kohteitteni kautta.

JUHLA- JA SISUSTUSPALVELU

Olen parinkymmenen vuoden ajan sisustanut kotia, antanut sisustusvinkkejä, tehnyt kransseja ja kukka-asetelmia sekä suunnitellut, koristellut ja järjestänyt erilaisia juhlia.

Tämän kokemuksen pohjalta Luomukset tarjoaa suunnitteluapua sekä vinkkejä niin isoihin kuin pieniinkin juhliin. Palveluun kuuluu myös asiakkaan toiveiden mukaisesti juhlien koristelut ja kattaukset. Koristelu- ja kattauspalvelun kautta saat valkoisen ruokailuastiaston aterimineen, kuohu-, viini- ja juomalasit, kahviastiaston sekä tarvittaessa koristelumateriaalin. 

Ota yhteyttä, niin teen neuvottelujemme jälkeen juhliesi mukaisen tarjouksen. Voit myös vuokrata ruokailu- ja kahviastiaston, aterimet ja lasit joko erikseen tai koko settinä.

Kaipaatko sisustusvinkkejä kotiisi? Lähtökohtana suunnittelutyössäni on värien, esineiden ja tilojen harmonia sekä jo olemassa olevan luova hyödyntäminen toimivampaan ja tasapainoisempaan esilletuloon ja käyttöön. Lähden kanssasi myös avuksi sisustusostoksille. Ota yhteyttä, niin teen neuvottelujemme jälkeen tarpeesi mukaisen tarjouksen.

Yhteydenotot Hilkka Malkki puh. 040 501 0162

HYVINVOINTIPALVELU  aromahierontaa - ja hoitoja

Luonnossa luomuna kasvaneet kasvit ja yrtit ovat aina olleet osa elämääni. Samoin tarve omalta osaltani lisätä kanssaihmisten elämän laadun parantamista luonnon keinoin, luonnollisesti ja hyvillä mielin! Nuo asiat yhdistyivät opiskeltuani wellnessterapeutiksi Aromaticassa Turussa. > www.aromatica.fi
UMG- aromahieronnassa käytetään aromaterapeuttisia hierontaöljyjä yhdistettynä miellyttävään, mutta tehokkaaseen hierontametodiin. Nämä yhdessä rentouttavat mielen ja kireät tukkoiset lihakset, hoitaen ihoa ja edistäen aineenvaihduntaa ihonalaiskudoksessa sekä koko kehossa.

Aromahierontaöljyissä käytetyt eteeriset öljyt ovat peräisin kasvikunnasta, kukista, siemenistä, juurista, heinistä, pensaista ja puista. Asiakkaalle sopiva hierontaöljy valitaan hoidon alussa tehtävän terveydentilaa koskevan haastattelun yhteydessä. Hoidon tehosteena voidaan kotona käyttää lotionpohjaisia itsehoitotuotteita.

Käytössäni olevat Aromatica-Wellness eteeriset- ja kasviöljyt ovat sertifioitua organig-laatua. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla eivätkä ne sisällä GMO- raaka-aineita.
Aromahierontaöljyjen (vaihtoehtona kasviöljyt esim. manteli, seesaminsiemen, jojoba) ja hoitotuotteiden käyttöä ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille, ei myöskään syöpää sairastaville henkilöille.

UMG-aromahierontaöljyt:

Rentouttava hierontaöljy on nopea stressin lievittäjä rentouttaen tehokkaasti lihaksia ja mieltä.

Hyvänmielen hierontaöljy kohottaa mieltä ja virkistää raskasta oloa, piristää elintoimintoja ja tukee hermoston toimintaa sekä auttaa keskittymään ja jaksamaan.

Lihashoito hierontaöljy hoitaa tukkoisia lihaksia tehostaen aineenvaihduntaa ja edistäen lihaskuntoa.
Itsehoitotuotteeksi Lihasmix roll-on. 30€.

Kramppimix-öljy lämmittää ja rentouttaa sekä laukaisee tehokkaasti lihaksien kramppeja ja kestojännitystä lievittäen kipua. Itsehoitotuotteeksi Kramppimix roll-on. 3€

Lady Grace - sarjan vartalohierontaöljyt:

Stress Free hierontaöljy lievittää stressiä ja auttaa keskittymään. Ravitsee ja pehmentää ihoa. Itsehoitotuotteeksi Stress Free lotion. 38€

Energy Boost hierontaöljy virkistää ja lisää energiaa ja elinvoimaa. Ravitsee ja pehmentää ihoa. Itsehoitotuotteeksi Energy Boost lotion. 38€

Fluid Balance hierontaöljy poistaa nesteitä ja laskee turvotuksia aktivoimalla lymfakiertoa. Ravitsee ja pehmentää ihoa. Itsehoitotuotteeksi Fluid Balance lotion. 38€

Muut itsehoitotuotteet:

Sweet Dreams lotion. 38€. Tyynnyttää mielen sekä kehon lepoon. Edistää hyvää ja elvyttävää yöunta.

Positive Spirit lotion. 38€. Antaa positiivisen startin päivälle. Kohottaa mielialaa. Tuo iloa ja keveyttä alakuloiseen mieleen.

Tension Neck lotion. 38€. Niskahartia-alueen jännitysten laukaisuun ja kipuileviin lihaksiin. Sulattaa lihasjännityksiä - ja kiristyksiä sekä elvyttää tukkoisia lihaksia.

SportPower roll-on. 30€. Tehostaa lihasten aineenvaihduntaa liikunnan aikana ja vähentää maitohappojen haitallisia vaikutuksia. Tehostaa fyysistä suoritusta ja vahvistaa keskittymistä. Käytä paikallisesti rasitukseen joutuvalle lihakselle 1-2 kertaa 0,5-1 tuntia ennen suoritusta.

SportBalanssi roll-on. 30€. Edistää lihasten palautumista normaaliin toimintakykyyn suorituksen jälkeen. Auttaa myös rasituksen jälkeen pitämään mielen vireänä. Käytä paikallisesti rasitukseen joutuvalle lihakselle heti liikunnan jälkeen ja uusi tarvittaessa.

Hieronnat ja hoidot

Kasvohoito 55 € sisältäen kasvonaamion (savi -tai aromaturve), kasvolymfan, rintakehän sekä niskan alueen hieronnan. Hoitoaika 60 min, kokonaisaika 75 min.

Jalkaspa 55 € sisältäen jalkakylvyn, öljyhauteet (hauteiden vaikuttaessa käsien hieronta) sekä jalkojen  mobilisoivan hieronnan. Hoitoaika 60 min, kokonaisaika 75min.

Kokovartalohieronta 70 €. Hoitoaika 90 min, kokonaisaika 105 min.

Puolivartalohieronta 55 €. Hoitoaika 60 min, kokonaisaika 75 min. Hieronta asiakkaan toiveen mukaan joko selkä, niska, pakarat ja jalat tai vaihtoehtoisesti selkä, rinta, niska ja kädet.

Stressiniskahieronta sisältäen yläselän triggerpisteiden käsittelyn 45 €. Hoitoaika 45 min, kokonaisaika 60 min.  

Selluliittihieronta sisältäen mittaukset hoitojakson aikana, alavartalon hieronnan sekä lymfakiertoa edistävän lymfakäsittelyn. Lisänä asiakkaan itsehoidon opastus selluliittia poistavan lotionin käytöstä sekä kuivaharjauksesta. Suositeltava hoitojakso 6-8 vkoa. 6 x sarja/ 60 min, kokonaisaika 75 min / 360 € sis. itsehoitotuotteet.  8 x sarja / 60 min kokonaisaika 75 min / 460 € sis. itsehoitotuotteet. 
Yksittäinen selluliittihieronta 55€. Hoitoaika 60 min, kokonaisaika 75 min.

Intialainen päähieronta 45 €. Hoitoaika 45min. Hieronta tehdään ilman öljyä sis. yläselkä, hartiat, niska, pää, kasvot.

Vauvahieronta ja hieronnan ohjaus vanhemmille. Hieronta vahvistaa vauvan turvallisuuden tunnetta sekä lisää vauvan ja vanhemman mielihyvää ja hyvää vuorovaikutusta.  Hieronta-  ja opastusaika 60 min. 45 €

Hoitohuoneeni löydät Kauneuskeskus Le Sorellesta Naantalin keskustasta os. Myllynkiventie 1.
puh. 050 439 1556. Myös nettiajan os.  www.lesorelle.fi

Teen kaikki hoidot myös kotikäynneillä asiakkaan luona. Kotikäyntien matkakustannuksista sovitaan erikseen matkan pituuden mukaan.

Lisätiedustelut hoidoista, itsehoitotuotetilaukset, ajanvaraus kotikäynneille sekä lahjakortit. puh. 040 501 0162                                                                 Pikkuspa

Voit myös tulla rentoutumaan ystävien/ työkavereiden/, siskosten kanssa Le Sorellen pikkuspahan. Aromasaunan lauteilla on tilaa neljälle naiselle. Saunatilat sijaitsevat Le Sorellen yläkerrassa, Myllynkiventie 1 B Naantalissa.
Pikkuspa- iltapäivä /-iltaohjelmaan sisältyy aromajalkakylpy ja kasvoille kaurakuorinta sekä turve- tai savinaamio. Kylvyn jälkeen, seurustelun lomassa, saa nautinnollisen kasvolymfan ja kevyen UMG- aromahierontaöljyllä tehtävän kokovartalohieronnan. Lisäksi tarjolla on alkoholittomia juomia sekä vihersalaatti patongilla.
Aikaa rentoutumiselle kannattaa varata 3-4 tuntia. Hinta 85€/ hlö. Hintaan sisältyvät kaikki edellä mainitut palvelut sekä kylpytarvikkeet.
Varaukset ja tiedustelut suoraan Hilkalle puh. 040-501 0162 tai Kauneuskeskus Le Sorelle puh. 050- 439 1556. 

Hyvinvointiterveisin :) UMG-wellnessterapeutti Hilkka Malkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti